PEDAGOGJIA

Blogu i parë i pedagogjisë në gjuhën shqipe

  • Vizitorë

    • 284,480
  • Advertisements

Archive for the ‘LAJME’ Category

LAJME

Posted by Pedagogjia më Prill 27, 2008

NJË FENOMEN I RREZIKSHËM NË MESIN E STUDENTËVE TANË

Para shumë viteve në Kosovë kishte pak mundësi për të rinjtë e vendit tonë që të studiojnë dhe të ngritin kapacitetet e tyre intelektuale në njërën anë, por edhe të plotësojnë nevojat shoqërore në fusha të ndryshme. Me hapjen e Universiteti të Prishtinës, u krijua një mundësi e mirë shkollimi për një pjesë më të madhe të atyre që kishin vullnetin dhe mundësinë për të studiuar në vendin e tyre, duke vazhduar përpjekjet e shumta që të shtohen fushat e studimit, përpjekje që tani është bërë realitet në vitet e tanishme, duke poseduar një numër të madh studentësh dhe degësh, por mbi të gjitha duke rritur numrin e të diplomuarve, për të mos u ndjerë mungesa e profesionistëve në fushat e caktuara. Lexoni pjesën e mbetur të këtij zëri »

Advertisements

Posted in LAJME | 4 Comments »